Professionelt logo

Professionelt Logo

Få designet dit logo af en professionel mediegrafiker
dkk 895
  • Vi designer indtil du er tilfreds
  • Designet af uddannet mediegrafiker
  • Alle filtyper medsendes
  • Du ejer logoet!
  • Logoet kan forstørres efter behov
Logo Doglife

Tidligere projekter

Bestil dit logo her

Vi kontakter dig indenfor 24 timer

Det unikke logo skaber salg

Hvad skal dit logo indebære?

Når du har brug for et logo til din virksomhed, er der nogle få tanker, som du er nødt til at tænke indover. Det er f.eks. logoets type, former, farvevalg, skrifttyper, udseende, og samt hvilken værdi og budskab skal din virksomheds logo repræsentere? Vi har kort skrevet lidt om, hvad vi tænker indover i designfasen af dit logo.

Enkelt og genkendeligt

Et godt logo skal være enkelt og genkendeligt, da det på den måde er med til at skabe de rigtige associationer hos dine potentielle kunder. Men det kan være en udfordrende proces at skabe det enkle og genkendelige logo, da logoet samtidig skal rumme virksomhedens helhed og værdier. Derfor tager vi gerne en god snak med dig som kunde, inden vi designer dit endelige logo. Det bunder i, at vi gerne vil vide så meget som muligt om din virksomhed, så vi kan designe et logo til dig, der skaber gode salgsresultater.

Tidløst

Logoet skal helst være tidløst og matche din virksomheds værdier. Designet i dit logo skal ikke nødvendigvis være præget af grafiske trends og modefænomener. Her kommer logoets enkelhed ind. For skaber du et enkelt logo, med den rette skrifttype, ikoner eller andet, så behøves det ikke indeholde de nyeste modetrends. Så længe dit logo repræsenterer din virksomhed optimalt, skal din virksomhed nok blive genkendt med succes alligevel gennem dit logo.

Anvendeligt

Dit logo skal være anvendelig i en funktionel forstand. Det skal kunne bruges i mange forskellige sammenhænge. Her mener vi online- og trykte medier, forskellige formater, størrelser, farver, sort og hvid. Vi sørger selvfølgelig for, at du får dit nye logo leveret, så det kan bruges på alle platforme.

Hvor lang tid tager det at lave mit logo?

Ja, det er et godt spørgsmål. Hvis du ønsker at dit logo skal indeholde alle de nødvendige aspekter, så din virksomhed bliver genkendt, når du markedsfører den, så kan designfasen af dit logo godt tage mere end nogle timer. Det kan endda tage flere dage. Men igen er det individuelt fra logo opgave til logo opgave, hvor lang tid det tager. Det kommer også meget an på, om du i forvejen har bestemt dig for et layout, hvilket kun vil gøre vores designfase mere enkel. Vi ønsker selvfølgelig at skabe det bedste unikke resultat til dig, så du er tilfreds i sidste ende!