Professionel hjemmeside

Komplet hjemmeside

Få designet en komplet professionel hjemmeside
dkk 4995
  • Op til 10 siders website
  • Ingen økonomisk binding
  • Du ejer siden
  • Mulighed for at tilkøbe vedligeholdelseaftale
  • Kontaktformular inkluderet gratis
  • SEO optimeret
  • GDPR
  • Sikker side med HTTPS
populær
Webdesign

Referencer

Hvad indebærer en professionel hjemmeside?

Se det er et godt spørgsmål så lad os gå lidt i dybden med hvad en professionel hjemmeside er!

Professionel hjemmeside = Fejlfri hjemmeside

En af de første ting folk bemærker på en hjemmeside er fejl. Af fejl kan nævnes mange en af de store er hjemmesider der går ud over siden. Https er også en hyppig synder, sammen med meget andet.
Nogle ting kan være umulige for den normale fima ejer at bemærke derfor er en af vores vigtigste punkter at sørge for at alle sider vi levere er uden fejl! – Vi kender nemlig de klassiske og ved hvordan vi undgår dem!

Https certifikat

Google holder øje med det og det gør dine besøgende også. Du kender nok det grønne mærkat i din browser og det skaber tryghed. Det er ikke uden grund et ssl certifikat kryptere nemlig alt data sendt fra en besøgende til hjemmesiden og forhindre “man in the middle attack” altså at folk stjæler den besøgendes data. Google chrome er også begyndt at advare folk der besøger en side uden https. Læs mere om https

Responsiv hjemmeside

En hjemmeside der tilpasser sig mobilen er alfa omega i disse år og har været det i mange år. over 50% af besøgende er på mobilen derfor er det vigtigt at de også får en god oplevelse. Du vil derfor opleve at alle vores sider tilpasser sig telefonen. Google ser altså også meget på dette og det er vigtigt for at opnå gode placeringer og en del af det der gør hjemmesider fra os klar til Søgemaskinerne.

Hurtig hjemmeside.

Vi bygger vores hjemmeside med hastighed i mente og sørger for billeder ikke fylder for meget. Det gør vi af 2 grunde. For det første gider folk ikke at vente og det er bevist at sekunder gør en kæmpe forskel for om folk bliver på din hjemmeside det påvirker derfor også om folk ser dit budskab. Den anden grund er at google ser på dette og det kan påvirke dine placeringer i google.

SEO optimeret - Klar til søgemaskinerne!

Mange webbureauer glemmer seo når de  bygger hjemmesider. Vores SEO specialist tjekker alle sider igennem inden levering så det hele er klar. Det skal haves i mente at en professionel hjemmeside ikke er nok til gode placeringer på store søgeord. Det kræver decideret SEO arbejde og det hjælper vi også gerne med. Læs mere om SEO

Lad os kontakte dig angående din nye hjemmeside