Google ads

- Få dine annoncer på google

Bliv kontaktet

Udfyld dine oplysninger så kontakter vi dig!

Lad os tage en uforpligtende snak!

google ads

Hvad er Google ads?

Google ads er Google’s annonceringsplatform og dermed også Google’s vigtigste indtjeningskilde. Google ads er mest kendt for deres betal per click (ppc) betalingsmodel som giver mulighed for udelukkende at betale for det der betyder noget nemlig besøgende på siden. Google adwords har eksisteret siden 2000 og er dermed også en af de ældste og mest anerkendte online marketing muligheder.

 

Fordele ved Google ads

Google ads har 2 rigtig store ksp’er (key selling points).

Den ene er deres mulighed for ppc som før omtalt hvilket giver rigtig gode muligheder for at teste af uden at det rasler ud med penge og gør at man kan starte med lave budgetter og stadig opnå målbare resultater.

Den anden er deres mulighed for retargeting hvor man ligesom facebook marketing kan gå målrettet efter sidens tidligere besøgende og fange dem i dybden med ligepræcis det produkt de før har kigget på!

Vi oplever alle de muligheder i hverdagen når vi laver en søgning på Google har vi rigtig ofte nogle annoncer øverst, nogle gange også deres shopping annoncer. Og når vi så står og kigger på nogle sko så kommer de også frem som annonce på den næste side vi er på.

De 3 muligheder med Google ads

Google søgenetværk (det mange kender som adwords)

Annoncering på søgenetværket er som navnet antyder annoncer som kommer frem når vi søger på ting i Google.

Normale tekst annoncer:
Hvis jeg som vist eksempel på billedet til højre søger på cykler er de første 3 resultater der kommer frem formentligt annoncer. Fordelen ved dette er at du kan komme frem på toppen af Google ligeså hurtigt som Google godkender dine “annoncer” (for det meste indenfor 24 timer). Hvor SEO som er den anden måde at komme frem for det meste tager over 3 måneder på svære søgeord kan du altså her gøre det indenfor 24 timer.

Google displaynetværk

Google displaynetværk giver dig mulighed for at få vist bannerannoncer til en rigtig billig pris på størstedelen af hjemmesider i danmark heriblandt sider som Guloggratis og mange flere. Rigtig mange sider tilbyder at sælge bannerannoncer men der ender man rigtig tit med at komme af med flere 1000 kroner og kan være rigtig dyrt men disse sider sælger rigtig tit deres ledige pladser til Google til en LANG lavere pris. Det giver os muligheden for at få billige annoncer på disse sider hvis man sætter det rigtig op. Det var en af de mange fordele ved Google displaynetværk kontakt os så uddyber vi gerne!

Google shopping

Google shopping er Google’s nye platform hvor man kan få vist sine produkter direkte i søgeresultater. Dette kan vis sat rigtigt op give rigtig gode resultater og mange af vores kunder får en stor del af deres indkomst derfra!