Email Marketing

Automatiserede mails - Den mest indbringende marketing kanal

Bliv kontaktet

Udfyld dine oplysninger så kontakter vi dig!

Lad os tage en uforpligtende snak!

Sig goddag til e-mail marketing

I jagten på vækst og øget omsætning, nye kunder og voksende markeder undlader mange virksomheder at kommunikere med den mest oplagte målgruppe af alle: Folk, som allerede har vist interesse. Kunder, som har handlet tidligere.

E-mail marketing er et stærkt bud på den mest effektive måde at kommunikere med disse målgrupper på. Og ikke alene er metoden effektiv… den er også noget så elementært vigtigt som god kundepleje.

E-mail marketing giver dig mulighed for at sende nyheder, tilbud og tips i en e-mail direkte til mennesker, som har vist særlig interesse for jeres virksomhed. E-mail marketing er den mest indbringende markedsføring , men alt for mange virksomheder udnytter ikke til fulde mulighederne. Sat rigtigt op kan e-mail marketing give jer mulighed for at sende automatiserede og personlige mails til personer på jeres e-mail lister.

Certifikater

Sådan gør vi....

Vi tager vare på din e-mail marketing og sikrer, at den lever op til væsentlige succeskriterier, såsom hvor mange der læser jeres e-mail og klikker videre til jeres hjemmeside, kampagne, nyhedsbrev eller hvad det nu måtte være.

Vi hjælper også gerne med at udvide den kreds af kunder og potentielle kunder, som modtager jeres  nyhedsbreve. Det sker blandt andet med… bla pop-ups og betalt med bla facebook annoncering. Vi sørger for at sætte automatiserede processer op så du udøver den bedst mulige kundepleje og kan være til stede når dine kunder er købsparate.

Det får I…

Vi sørger for at skabe en gennemtænkt og fungerende e-mail strategi, der fungerer. Vi har  fokus på automatiserede flows, der fanger kunderne på de rigtige tidspunkter. Vi hjælper jer også med flere nyhedsbrev tilmeldte og hjælper med at skabe en voksende email liste

  • Opsætning
  • Automatisering af emails
  • Indsamling af nye leads/tilmeldte
  • Email strategi
  • Optimering