Hold dine medarbejdere kørende med frugt og kaffe

Dette indlæg er sponsoreret.

At have glade og velfungerende medarbejdere, skaber en positiv arbejdskultur og dermed produktivt arbejde. Det kan derfor være en fordel at kunne tilbyde dem lækre og smagfulde snacks i form af frugt og en god kop kaffe efter enhvers behov, til at belønne det produktive arbejde. Dog kan det at skulle handle ind til en hel medarbejdergruppe i det lokale supermarked godt blive dyrt i længden, hvorfor det kan betale sig at benytte leverandører med abonnementsløsninger.

Firmafrugt til enhver type virksomhed

Hvis du ønsker at dine ansatte skal kunne nyde et stykke smagfuld frugt, over en god og social samtale med en kollega i de mindre pauser, kan firmafrugt Aalborg & frugt Aarhus, være den rette løsning for dig. Her kan du vælge mellem mange forskellige stykker frugt, både basis frugt og økologisk frugt, hvilket betyder at der ofte vil være et stykke frugt til alle ansattes smag. Her vil frugtordningen fungerer således at der en til to gange om ugen, vil blive leveret frisk frugt til virksomheden, som de ansatte vil kunne benytte sig af, når de trænger til en snack.

Mælk til kaffen

I dag har de fleste virksomheder og arbejdspladser, kaffe tilgængelig for deres medarbejdere. Dog er det vigtigt at alle kan tilføje lige det de ønsker i kaffen, for at det bliver en god kop kaffe for dem. Derfor kan du få leveret øko mælk til døren – mælk til kaffen og kaffemaskine. Med denne løsning kan du altså få leveret mælk der både er egnet til køleskabet eller de nyere kaffemaskiner, så alle medarbejdere kan få en god kop kaffe. Ligeledes kan du med denne abonnementsløsning altså også vælge flere former for plantemælk, hvilket tilgodeser medarbejdere med eventuelle ændringer i spisevaner, grundet allergi eller bæredygtige tiltag i hverdagen.

Frugt og kaffe til medarbejderne, kan være med til at optimere den positive arbejdskultur.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *