Ny indkørsel? Find ud af hvad det koster her

Dette indlæg er sponsoreret.

Har I overvejet, om I skal have lagt ny havegang og indkørsel? Selvom man når langt med en højtryksrenser på sine fliser, kan man ikke altid helt redde den gamle havegang, der måske har ligget, siden huset blev bygget. Derfor kan det komme på tale at få en brolægger til at klare en ny omgang fliser – og så kan I passende få det til at være i samme type fliser, som I lægger i indkørslen. Så er der noget sammenhæng.

Men hvad koster det egentlig? Få et tilbud på brolægning her, så I har lidt større chance for at kunne lægge et klart budget. Der kan være mange variable, der spiller ind, men først og fremmest er det naturligvis typen af fliser og arealet, der skal dækkes. Måske der er gamle fliser, der først skal fjernes? Det har naturligvis også betydning.

Alt i anlægning og gravearbejde

Har I en række små opgaver rundt i haven, I egentlig gerne vil til bunds i? Det kan være, I selv har været i gang, men har indset, at det kræver lidt mere, end I selv har mulighed for. Her kan det godt betale sig at tage fat i en entreprenør, der kan hjælpe jer godt på vej. Det gælder, uanset størrelsen på opgaven. Nogle gange er det måske de helt store projekter med grave- og jordarbejde, mens det andre gange er mindre anlægsprojekter.

Det kan være, I længe har drømt om at få trampolinen gravet ned i haven, så den ikke længere skal stå og fylde, og så risikoen for at komme til skade i fald fra trampolinen bliver mindst mulig. Selvom det måske virker som en lille opgave, er det noget, en entreprenør sagtens kan klare. Omvendt kan det også være de helt store projekter, hvor der skal anlægges ny have på hele grunden – intet er for stort.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *